Mărginean, Holdiş şi Petrescu, citaţi din nou la audieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Traian Mărginean – fostul şef al vămilor, Ioan Holdiş – deputat PD-L şi Eugeniu Petrescu - membru al PD-L Bucureşti vor fi audiaţi mâine la Tribunalul Satu Mare în dosarul „Mită la Vama Halmeu”.

Ioan Holdiş şi alţi şapte martori au fost citaţi pentru termenul din 10 august, însă pentru că trei dintre aceştia, inclusiv deputatul, nu s-au prezentat, judecătorul a amânat cauza şi a dispus aducerea lor cu mandat.
Pe de altă parte, deşi fostul şef al vămilor şi colegul său de la Bucureşti, Eugeniu Petrescu, nu au fost citaţi din lipsă de procedură, Mărginean şi avocatul său s-au prezentat pentru a depune mărturie, iar Petrescu a trimis o cerere de renunţare la el ca martor.
Mâine, de la ora 10.00 vor avea loc audierile programate pentru săptămâna trecută, astfel încât Holdiş, Mărginean şi Petrescu sunt aşteptaţi să declare în faţa instanţei ce s-a întâmplat cu acei 430.000 de euro care, potrivit rechizitoriului întocmit de DNA, s-ar fi dus la partid prin mâinile milionarului Liviu Florian.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite