Margareta Coţ este de negăsit, un echipaj a pornit din nou în căutarea ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un echipaj format din poliţişti, jandarmi, un câine de identificare cadavre dar şi câţiva localnici, au pornit azi în căutarea Margaretei Coţ, femeie bătrână dispărută de-acasă la data de 21 iunie.

Azi-dimineaţă, la ora 9.30, un echipaj format din poliţişti, jandarmi, un câine de identificare cadavre şi câţiva localnici din Ardud au pornit din nou în căutarea bătreânei de 78 de ani, Margareta Coţ, dispărută de-acasă la data de 21 iunie. Familia în continuare nu renunţă şi solicită sprijin din partea oamenilor. Poliţia a făcut publică semnalmentele femeii şi roagă toţi cetăţenii dacă cunosc detalii despre ea, să apeleze la unităţile din judeţ sau să informeze telefonic.
Semnalmentele femii sunt: înălţime de 1,65 m, aproximativ 80 kg, păr cărunt, tuns scurt, ochi albaştri, faţa ovală. La data dispariţiei era îmbrăcată cu pulover de culoare maro, pantaloni de culoare verde închis, iar în picioare purta o pereche de papuci de casă din catifea de culoare maro. Cei care pot oferi ajutor privind acest caz, sunt rugaţi să apele la numărul 112.
În momentul de faţă căutările nu au rezultate.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite