Marea diversiune de la frontieră-Revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Citiți principalele titluri de azi din ziarele locale
Citiți principalele titluri de azi din ziarele locale

În timp ce Halmeul a fost scos în prim-plan ca principala zonă a contrabandei cu țigări, rețelele din zonele Tarna Mare și Negrești Oaș acționează nestingherite de câțiva ani și Sătmărenii au preferat de Revelion localuri cu meniuri mai ieftine, scriu ziarele locale în edițiile de azi.

Prin acțiunile întreprinse și prin comunicatele de presă emise, conducerea Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră (IJPF) Satu Mare a creat o imagine falsă asupra contrabandei cu țigări. Surse din cadrul IJPF Satu Mare ne-au declarat că în timp ce contrabandiștii din Halmeu primeau lovituri după lovituri, alte rețele de contrabandiști, rămase necunoscute, acționau în voie în zona de competență a Sectoarelor Poliției de Frontieră (SPF) Tarna Mare și Negrești Oaș. Cu alte cuvinte, se poate vorbi de o diversiune în toată regula. Abia anul trecut, după ce DNA a anihilat rețeaua lui Vasile Moldovan din Halmeu, au început să apară și primele capturi în zona sectoarelor Negrești Oaș și Tarna Mare, scrie Gazeta de Nord Vest. 

Noaptea cea mai lungă a anului, cea care marchează înmormântarea anului vechi şi primirea noului an, este un prilej de analiză şi bilanţ, dar şi de speranţă într-un trai mai bun. Dacă oamenii cu venituri modeste petrec aceste momente acasă, între membrii familiei, alături de un pahar cu vin, poate o friptură şi un cârnăcior, sătmărenii de condiţie medie au preferat să marcheze cumpăna dintre ani în cercuri ale prietenilor, situaţie în care cheltuielile înregistrate au fost suportabile, iar cei care au putere financiară sau au economisit în ultima parte a anului abia încheiat au petrecut Revelionul la o serie de localuri, titrează Informația Zilei.  

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite