Maraton de dansuri latino la Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci trupe vor dansa sâmbătă noaptea timp de opt ore fără întrerupere la Show Dance & Salsa Party. Maratonul este organizat cu ocazia împlinirii a doi de la introducerea cursurilor de salsa la Loga Dance School. În primăvara anului 2009, acestea erau primele cursuri de dansuri latino din Satu Mare.

Maratonul dansurilor latino se va desfăşura sâmbătă noaptea, între orele 21.00 şi 5.00, în sala de dans de pe strada Martirilor Deprotaţi 30.
„Sâmbătă, de la ora 21.00 până la 5.00 dimineaţa, în sala de dans a şcolii va avea loc Show Dance & Salsa Party, la care am invitat patru trupe de dans, două din Cluj-Napoca şi două din Nyiregyhaza, Ungaria”, spune Loga Lorant, managerul şcolii Loga Dance, organizatorii evenimentului.
Vor susţine show-uri trupele Bailarte Dance School şi Salsa Caliente din Cluj-Napoca şi 2 Step Hip Hop şi Fanat-X din Nyiregyhaza. Alături de aceştia vor dansa şi membrii şcolii de dans din Satu Mare, dar şi participanţii la petrecere sunt invitaţi să urce pe ring.
Muzica va fi asigurată de DJ Costiso, iar show-dance-urile încep la ora 22.00. Preţul unui bilet pentru spectacolul de mâine este de 20 de lei. Ţinutele specifice sunt obligatorii.

Doi ani de dansuri latino la Satu Mare

Maratonul este organizat cu ocazia împlinirii a doi de la introducerea cursurilor de salsa la Loga Dance School. În primăvara anului 2009, acestea erau primele cursuri de dansuri latino din Satu Mare.
Profesor de salsa de la Loga Dance este Bogdan Nistorică, originar din Baia Mare, care trăieşte la Cluj. Pe lângă cursurile de la Satu Mare, el mai deţine, împreună cu sătmăreanca Carolina Capitan, şcoala Bailarte Dance din Cluj.

Cifre: 8 ore va dura maratonul organizat în sala şcolii Loga Dance.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite