Macabru: Cadavru în descompunere, descoperit într-un șanț

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul unui bărbat, aflat în stare avansată de descompunere, a fost găsit aseară la ora 19.40 într-un șanț de pe marginea Drumului Județean 19 A între localitățile Dorolț și Petea.

Cadavrul a fost scos din apă cu ajutorul pompierilor și predat polițiștilor care vor încerca să identifice persoana înecată. „Persoana nu a putut fi identificată deoarece se afla într-o stare avansată de descompunere. Pompierii l-au predat criminaliștilor care vor încerca să identifice persoana“, a declarat Aurel Ulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență.  

Polițiștii încearcă să afle cine este bărbatul găsit mort în șanț 

Din primele cercetări la fața locului, criminaliștii au stabilit că nu este vorba de un caz de omor ci mai degrabă necunoscutul s-a înecat. „Criminaliștii au transportat cadavrul la morga spitalului iar în cursul zilei de azi vor efectua autopsia acestuia. Între timp, polițiștii lucrează la identificarea persoanei. Starea degradată a cadavrului nu a permis nici măcar aproximarea vârstei Deocamdată aceștia nu au reușit să aprozximeze “, a spus Ana Lăpuștea Mălăescu, purtătoruld e cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție.


Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite