Lupte în ring, azi la Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 18 luptători care participă în această seară la concursul de K1 – Thai Box au fost cântăriţi aseară, conform regulamentului specific, pentru a dovedi că se încadrează în categoriile de greutate pentru care s-au încris. Luptătorii nu au pierdut ocazia de a-şi arăta „muşchii“ în faţa rivalilor.

Vineri, în sala de sport a Colegiului Tehnic „Traian Vuia“ se va desfăşura o nouă gală K1 – Thai Box, organizată pentru a doua oară în Satu Mare.  Cei 18 sportivi  din Satu Mare, Arad, Timişoara, Sibiu şi Ungaria se vor lupta într-un ring special amenajat, iar meciurile vor fi supravegheate de arbitrii naţionali. Cei mai buni luptători ai Sătmarului, Szucs Barnabas, Anghel Cardos şi Joco se vor bate cu  profesioniştii din Timişoara şi Sibiu. „Vor fi nouă meciuri foarte grele, cu potenţial“, a spus Szucs Barnabas, unul dintre organizatori şi totodată concurent în cadrul galei.

Spectacol cu animatoare


Spectacolul începe la orele 20.00, în sala de sport a Colegiului Traian Vuia din Satu Mare, iar preţul de intrare al biletului este 25 lei la faţa locului, iar dacă până la eveniment se achiziţionează de la casino-ul  Corso Roulette, costă doar 20  lei.

Spectatorii vor avea parte şi de două amatoare profesioniste, aduse din Cluj Napoca, iar after-party-ul se ţine la club Bora Bora, unde invitatul special al serii este Dj Hamvai, din Ungaria.
Prima ediţia a galei a avut un succes, sala unde s-a organizat evenimentul fiind umplută la refuz. Organizatorii spera ca şi în acest an, evenimentul să aibă şi mai mulţi spectatori.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite