Localuri libere pentru nunţi doar din 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Restaurantele din Satu Mare au deja rezervate, pentru anul 2010, toate zilele de sâmbătă şi duminică pentru petrecerea de nuntă. Cei care vor să se căsătorească vara trebuie să îşi facă programarea cu cel puţin un an şi jumătate înainte.


Indiferent de lună, anul viitor cu greu mai găseşti un loc unde să faci nunta în Satu Mare. Cei care vor să se căsătorească vara trebuie să îşi rezerve restaurantul cu un an şi jumătate sau doi înainte. În anul 2010, toate restaurantele care organizează nunţi sunt deja ocupate, inclusiv în zilele de duminică şi chiar şi marţea şi joia.
Monica şi Daniel Rotter, unul dintre viitoarele cupluri care îşi vor uni destinele, şi-au rezervat sala pentru petrecerea de nuntă înainte cu un an. „Am vrut neapărat să facem nunta în luna mai 2010 şi am fost nevoiţi să ne rezervăm sala înainte cu un an, pentru că nu am găsit locuri disponibile mai repede. Am încercat în mai multe locaţii, dar nu am avut succes“, a declarat Monica Rotter, viitoarea mireasă.

August - cea mai aglomerată lună

Pentru ca să fie totul sigur, nelipsitul avans de 2.000 de lei este necesar. Niciun restaurant din Satu Mare nu îţi garantează locul de sală fără un avans, bani care se scad din meniu în dimineaţa de după nuntă.
 Cei care vor să se căsătorească vara mai au de aşteptat cel puţin un an, iar asta dacă sunt norocoşi. Pentru că lunile iulie, august şi septembrie sunt cele mai aglomerate, viitorii miri trebuie să se grăbească cu programarea. „Pentru anul 2010, toate zilele de sâmbătă şi duminică sunt deja ocupate, încă de acum un an şi jumătate, iar după revelion se vor face programări pentru anul 2011. Deja avem contracte semnate“, a declarat Cosmin Vaida, managerul restaurantului „Romantic“.

Nici la restaurantul „Aurora“ nu mai sunt foarte multe locuri disponibile în 2010. „Avem sâmbete libere foarte puţine, zile care se vor ocupa cu siguranţă după revelion. Şi duminicile sunt deja ocupate. La noi se organizează nunţi mai restrânse, de 120 de persoane“, a declarat Gheorghe Darida, managerul restaurantului Aurora.
La „Select“, luniile iulie, august şi septembrie sunt deja rezervate în totalitate. Zilele de 19 şi 26 iunie sunt deocamdată libere, iar în mai este liberă data de 1. În rest, rezervările sunt deja făcute pentru celelalte zile de sâmbătă şi duminică.

În anul 2009, un număr de 824 de cupluri şi-au unit destinele. „Au fost mai puţine nunţi în 2009, comparativ cu anul trecut“, a declarat Ionel Torja, directorul Serviciului de Stare Civilă Satu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite