Satu Mare: Patru sătmăreni răniţi într-un accident la Livada

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Patru sătmăreni răniţi într-un accident la Livada
Satu Mare: Patru sătmăreni răniţi într-un accident la Livada

Patru persoane au fost grav rănite ieri într-un accident rutier ce a avut loc ieri la ieşire din Livada



Patru sătmăreni au fost răniţi, ieri în jurul orei 17.30, într-un accident rutier ce a avut loc la ieşire din Livada. Şoferul unui autoturism marca Volkswagen, Ioan Vasile , în vârstă de 47 de ani din Satu Mare a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal  de o autoutilitară Ford care circula regulamentar. Şoferul şi cei trei pasageri aflaţi în autoturismul VW au suferit răni grave, cei doi pasageri ai autoutilitarei având doar leziuni minore. Şoferul autoturismului Volkswagen, afirmă că a fost nevoit să intre pe contrasens din cauză că autoturismul din faţa sa a frânat brusc. "Eu sunt vinovat pentru accident, dar nu am avut cum să evit. Maşina din faţa mea a frânat brusc, am frânat şi eu, dar mi-a fost frică să nu intru în ea şi am tras stânga, am intrat pe contrasens şi ne-am izbit de autoutilitară", a afirmat Ioan Vasile în timp ce primea îngrijiri medicale în una din cele patru ambulanţe venite de urgenţă la faţa locului. Medicii care acordau răniţilor primul ajutor au declarat că airbag-urile le-au salvat viaţa. Şoferul şi cei trei pasageri aflaţi în autoturismul Volkswagen au suferit răni grave, fiind transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru îngrijiri medicale, starea acestora fiind în prezent stabilă. 

Şoferul autoutilitarei Ford afirmă că s-a trezit pur şi simplu izbit de autoturismul Volkswagen. " A fost o fracţiune de secundă, Din senin a ieşit de pe banda lui şi a intrat în noi. Am tras dreapta cât am putut, dar tot ne-a izbit, în maşină se afla şi fiul meu. În cealaltă maşină au fost patru oameni, unul a fost rănit mai grav, pe el l-au dus primul" spune Ioan Gherman, în vârstă de 45 de ani din Târşolţ.

Toţi cei patru răniţi sunt internaţi în Spitalul Judeţean Satu Mare. " Doi dintre cei patru răniţi în accidentul rutier de la Livada sunt internaţi la Ortopedie cu fracturi la nivelul membrelor inferioare şi a coastelor. Unul dintre ei este sub supraveghere la seţia Chirurgie, acesta suferind un traumatism cranio cerebral şi alte leziuni, iar a patra victimă este internată la Secţia Reanimare cu suspiciuni de fractură de colană şi fracturi la nivelul craniului. Starea victimelor este stabilă în momentul de faţă", a afirmat Constantin Demian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Satu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite