Satu Mare: Carmen Lipovan iniţiază tinerii în arta dansului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Carmen Lipovan iniţiază tinerii în arta dansului
Satu Mare: Carmen Lipovan iniţiază tinerii în arta dansului

Carmen este o tânără plină de şarm, a cărei pasiune este dansul pe care îl predă cu entuziasm tinerilor

Profil
Născută -18 august 1985
Studii - Facultatea de Psihologie,
Universitatea „Vasile Goldiş“
Familie - Necăsătorită

În mod sigur, ursitoarele au fost mai mult decât darnice cu Carmen. Nu numai că au înzestrat-o cu un chip angelic, dar i-au mai dat şi harul dansului. Carmen trăieşte, iubeşte, simte şi dansează cu pasiune. A făcut-o de mică, de când părinţii au înscris-o la o şcolă de dans, o face şi acum. Chiar dacă nu are o diplomă de specialitate, Carmen a obţinut rezultate deosebite cu cei pe care i-a pregătit.

„De la micuţii din grădiniţe până la adolescenţii din şcoli, m-am ocupat de fiecare cu mare atenţie. De pildă, la grădiniţe am predat ore opţionale de dans timp de patru ani. Chiar am avut câteva rezultate notabile la concursurile judeţene, una dintre fetiţe luând premiul special. Recunosc că ador copiii şi îmi face mare plăcere să mă ocup de ei. De alfel, nu numai dans făceam cu cei mici din grădiniţe, ci predam şi engleză şi am fost foarte uimită să constat cât sunt de receptivi şi cât de uşor prind o limbă străină“, spune  Carmen. Momentan, tânăra încearcă să-şi găsească un club profesionist de dans în Germania. „Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă dansul pentru mine, aş avea o reacţie cel puţin stranie. Probabil aş zâmbi şi aş spune cu inocenţă că nu ştiu. Toate amintirile plăcute sau neplăcute din copilărie se leagă într-un fel sau altul şi de dans şi mi-e imposibil să le dezleg. Viaţa mea a fost până acum un pic alfel decât a prietenilor mei şi sunt convinsă ca aşa va fi şi de acum înainte“, conchide tânăra.Carmen mai are două mari pasiuni. Îi place designul vestimentar, dar şi să fie fotografiată ca  fotomodel.

„Am pus şi pun mare pasiune pentru crearea de rochii, dar nu este vorba despre rochii obişnuite. În primul rând, materialele sunt foarte diverse, folosesc pietre semipreţioase, strassuri, lacuri de unghii şi alte material neconvenţionale. Am vreo 38 de asemenea creaţii şi majoritatea pot să fie folosite şi în competiţiile de dansuri latino. Cine ştie, poate într-o zi chiar am să fac o expoziţie cu rochiile create de mine“, spune Carmen.

image

Chiar dacă nu a pozat până acum la nivel profesionist, totuşi timpul nu este pierdut. „Am trimis o serie de fotografii la câteva agenţii foto din Bucureşti, iar semnalele sunt încurajatoare“, spune Carmen.

 Întrebări şi răspunsuri

Trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie?

C.L.: Stai să mă gândesc. Un telefon mobil şi ar fi tare bine să am şi semnal pentru că altfel n-am făcut nimic. Un aparat de fotografiat, asta pentru că am o adevărată pasiune pentru fotografiat şi poate aş da şi peste Vineri care să mă pozeze. Pe locul trei ar fi medicamentele, deoarece nu suport deloc durerea.

Portretul-robot al bărbatului ideal în viziunea ta?

C.L.: Nu cred că am un portret robot, după cum nici nu cred în ideea bărbatului ideal. Dacă vrei totuşi un răspuns, hai să zicem că prefer tipii sinceri, care au simţul umorului şi cu ochi superbi.

Ce-i place
Îi place să practice tot felul de sporturi, în special tae bo. Îi place să deseneze, lucru care o relaxează cel mai mult. Îi place să se uite la comedii şi se relaxează ascultând muzică chill out.

 Ce nu-i place
Nu-i place să i se impună anumite lucruri. „Sunt o «leoaică», iar asta este o caracteristică a zodiei din care fac parte“, spune Carmen. Este deza­măgită de vremurile pe care le trăim momentan şi de asemenea de oamenii care sunt din ce în ce mai răi.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite