Licitație pentru reabilitarea bulevardului Henri Coandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până în data de 5 mai, drumarii pot licita pentru contractul de modernizare a bulevardului Henri Coandă, în valoare de peste 8 milioane de lei.  Cea mai mare licitație finalizată anul acesta, „marea asfaltare“, în valoare peste 40 de miloane de lei este în continuare blocată de contestațiile firmelor perdante.



Primăria Satu Mare oferă peste 8 milioane de lei pentru modernizarea bulevardului Henri Coandă, respectiv a Pieței Romane. Municipalitatea a lansat procedura de licitație offline, criteriul de atribuire a lucrării fiind prețul cel mai scăzut. Ofertele drumarilor vor fi analizate în data de 5 mai, când se deschid ofertele firmelor care participă la licitație.
Cea mai mare licitație finalizată anul aceasta, „marea asfaltare“ avea ca termen de semnare a contractului de atribuire data de 31 martie, însă din cauza contestaţiei debutul lucrărilor a fost amânat cu încă cel puţin 40 de zile. Au depus oferte 20 de asociaţii de firme, 12 pentru străzile din partea de Nord a oraşului iar opt pentru cea de Sud. Licitaţia a fost organizată în data de 2 februarie, valoarea contractelor depășind 40 de milioane de lei, pe o durată de circa patru ani. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite