Laureații Sătmarului-Revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai importante titluri din presa locală
Cele mai importante titluri din presa locală

În cadrul Galei laureaților sătmăreni,  Consiliul Județean și Consiliul Local  Satu Mare au premiat 49 de sătmăreni și două echipe care s-au remarcat în domeniile culturii și sportului și Judeţul Satu Mare este pregătit pentru o iarnă grea, scriu ziarele locale în edițiile de azi.

Într-o atmosferă de înaltă ținută, organizată sub genericul “Gala laureaților sătmăreni”, la Filarmonica de Stat “Dinu Lipatti” s-a desfășurat aseară festivitatea de premiere a sătmărenilor care s-au remarcat în domeniile culturii și sportului. Organizată în comun de Consiliul Județean și Consiliul Local Satu Mare, festivitatea, aflată anul acesta la cea de-a doua ediție, a venit ca răspuns la oferta bogată de valori și resurse ale comunității sătmărene. Premiatți au primit câte o statuetă care imită Oscarul, și câte un plic cu bani. Consiliul Judetean a fost mai generos acordând fiecărui premiat câte o mie lei, în timp ce Primaria Satu Mare a acordat premianților sume cuprinse între 300 și 1.000 lei, titrează Gazeta de Nord Vest. 

De azi ne aşteaptă geruri de până la minus 20 de grade Celsius

Vineri, de la ora 12, premierul Emil Boc a convocat Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, împreună cu care a susţinut o videoconferinţă cu prefecţii şi membrii locali ai Comitetelor Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) pe tema circulaţieie din ultimele zile în condiţiile meteo deosebit de grele. După încheierea videoconferinţei, prefectul Radu Giurcă a comunicat la Bucureşti că în judeţul Satu Mare nu sunt probleme pe drumurile naţionale şi judeţene. S-a raportat la prefectură din 4 în 4 ore situaţia drumurilor din judeţ, iar subprefectul Firu Mocanu, împreună cu oameni desemnaţi de ISU şi Poliţie, au verificat în teren, în toate zonele judeţului, starea arterelor de circulaţie. Prefectul a mai anunțat datele primite de la Institutul de meteorologie conform cărora de azi după-masa până luni după-masa în judeţul Satu Mare urmează să se înregistreze temperaturi cuprinse între minus 15 grade Celsius şi minus 20 grade Celsius, scrie Informația Zilei. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite