Lanț de acuzații și petiții la gâtul șefei de la Pașapoarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Babici, șefa Serviciului Public Comunitar de Evidența și Eliberarea Pașapoartelor Simple Satu Mare, și-a pus o subalternă să-i facă pedichiura și manichiura în biroul directorial. 

Simona Babici, poreclită „Xena” de subalterni, a transformat-o în pedichiurita personală pe Timea Marghitai, o lucrătoare din cadrul a Serviciului de Pașapoarte care a lucrat în străinătate într-un salon de cosmetică, înainte de a fi angajată la instituția sătmărerană.

„Avea un lighean în birou, iar Timea îi făcea pedichiura de două-trei ori pe săptămână. Odată a chemat-o seara. Venise chestorul Sime la Satu Mare” a declarat, sub protecția anonimatului, un angajat al serviciului. Mai multe surse din prefectură au confirmat povestea. Fosta pedichiuristă Timea Marghitai a confirmat și ea faptul că i-a făcut pedichiura la birou șefei sale, însă a refuzat să facă declarații.

Simona Babici neagă acuzațiile 


Simona Babici a refuzat să comenteze acuzațiile. Într-un discurs scurt și expeditiv, aceasta ne-a îndemnat să discutăm cu superiorii ei. „Eu mi-am informat superiorii că v-ați interesat de mine (...) În rest nu mai am nimic de comentat. Vorbiți cu Daliana Lazăr (n.r. purtătorul de cuvânt al Prefecturii Satu Mare)”. 

Citiți mai multe în săptămânalul ADS Satu Mare

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite