La Satu Mare se organizează a patra ediţie a weekendului familial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De ziua copilului se va organiza o dublă sărbătoare: un weekend familial edicat atât familiilor, cât şi copiilor din Satu Mare. Timp de două zile, în 5 şi 6 iunie, Grădina Romei va găzdui cea de-a patra ediţie a weekendului familial.

Iniţiatorii şi organizatorii evenimentului „Weekend familial” sunt organizaţia Iniţiativa Tineretului Maghiar Satu Mare, Asociaţia pentru Tineret Madisz şi grupul social Ady Endre.
Prima astfel de iniţiativă a avut loc în 2007, iar în ultimii ani acesta a devenit tradiţie. Timp de două zile vor fi organizate diferite pograme culturale şi educaţionale pentru familiile sătmărene, respectiv a doua zi din weekend va fi dedicată exclusiv copiilor. Toate activităţile se vor desfăşura în Grădina Romei.
Asemeni ediţiilor trecute, se vor organiza activităţi în aer liber, precum gătit la bogracs, concerte cu invitaţi surpriză, pictură pe faţă pentru cei mici, jocuri şi concursuri de desen, dans cu asociaţia Madisz, lucru manual şi multe alte programe ce se vor stabili cu exactitate zilele următoare.
„Deşi acest program a fost iniţiat în timpul unei campanii electorale în 2007, anul acesta dorim să organizăm evenimentul cu scopul de a aduna cât mai multe familii să-şi petreacă cel puţin un weekend împreună la aer curat, în cadrul unor activităţi plăcute de timp liber”, spune Magyar Lorand, unul din organizatori.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite