La Satu Mare se desfăşoară a doua ediţie a Programului Naţional „Şcoli pentru un viitor verde”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şcolile sătmărene se pot înscrie din 3 până în 28 ianuarie la cea de-a doua ediţie a Programului Naţional „Şcoli pentru un viitor verde”, proiect implementat la nivel judeţean prin Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Satu Mare.

După succesul primei ediţii a programului de educaţie ecologică, APM Satu Mare a lansat din nou invitaţia şcolarilor din trei cicluri pentru a se înscrie în proiect. Conform informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al APM, Adriana Culda, scopul proiectului este de a informa şcolarii şi peşcolarii, cadrele didactice, părinţii şi comunitatea despre problemele ecologice actuale, respectiv de a dezvolta simţul responsabilităţii celor mici faţă de mediu şi comunitate.
Cele trei secţiuni la care se fac înscrierile sunt: ciclul pre-primar pentru copiii d ela grădiniţe, ciclul primar pentru elevii din clasele I-IV şi ciclul gimnazial/liceal, pentru celelalte clase, respectiv V-VIII şi licee.
Înscrierile sunt gratuite, urmând ca participanţii să îndeplinească cele paru condiţii necesare înscrierii ce constă în activităţi eco. Alte informaţii să fie oferite la sediul APM Satu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite