Karatiştii sătmăreni au scris istorie la campionatul naţional de karate modern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sportivii de la Samuraiul
Sportivii de la Samuraiul

Sportivii clubului sătmărean de karate shotokan, SC Samuraiul, au scris istorie la campionatul naţional de karate desfăşurat la Oradea, sâmbătă şi duminică, obţinând nu mai puţin de 27 de medalii.

În competiţie s-au înscris aproximativ 300 de karateka de la aproape toate cluburile afiliate la Federaţia Română de Karate Modern. Competiţia s-a desfăşurat pe 5 tatami. Campionatul s-a desfăşurat la probele kata şi kumite individual şi echipe la mini cadeţi, cadeţi, juniori şi seniori. La competiţie s-au prezentat 43 de sportivi de la toate secţiile de karate pe care le are clubul în judeţ: Satu Mare, Lazuri, Botiz şi Odoreu. În urma competiţiilor karateka de la Samuraiul au obţinut 20 de medalii la Campionatul National şi şapte medalii la Cupa Prosper. 

Cinci titluri de campioni naţionali
Sportivii de la CS Samuraiul Satu Mare au reuşit performanţăa de a obţine la un singur Campionat Naţional 20 de medalii din care 5 titluri de campioni naţionali, două titluri de vicecampioni naţionali şi 13 medalii de bronz la proba kumite individual.
Organizatorii evenimentului sunt Federaţia Română de Karate Modern, Liga Cluburilor de Karate Shotokan – Fudokan şi CS Crişul Oradea.

Campionii naţionali
 Loc.1 Zoltan Kalocsai –kumite-minicadeti        –40 kg
Loc.1 Andrea Ligner    –kumite-minicadete       -35 kg
Loc.1 Anamaria Sepsi  -kumite-minicadete       +55 kg
Loc.1 Marius Bezsera   -kumite-juniori  -60 kg
Loc.1 Talida Miclaus    -kumite-junioare           +60 kg
 
Vicecampionii naţionali
 Loc.2  Mark Revesz     -kumite-minicadeti        -40 kg
Loc.2  Stefania Sirghel  -kumite-minicadete       -55 kg

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite