Karaoke Live, start la competiţia vocilor sătmărene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începe marele concurs de karaoke din acest an. Organizat pentru a treia oară la Satu Mare, maratonul de karaoke, cu o durată de 4 săptămâni, va debuta marţi seara, de la ora 21.30 la MusiC’at café & pub cu primii 8 concurenţi.

Karaoke Live aduce mai mult spirit de competiţie publicului iubitor de muzică, decât orice al concurs de muzică. Timp de 3 săptămâni, în fiecare marţi seară, de la ora 21.30, vocile sătmărene au posibilitatea de a se face auzite la concursul de karaoke cu background instrumental 100% live, o premieră în Satu Mare. Ceea ce diferă faţă de ediţiile precedente, este faptul că sătmărenii care se înscriu în concurs vor fi acompaniaţi de formaţia 4Ever band din Satu Mare. După cele trei rpeselecţii, câte 3 finalişti din fiecare etapă se vor întrece în marea finală, din data de 1 iunie, organizată la aceeaşi oră, în aceeaşi locaţie.
    Ca orice concurs, şi acesta va oferi diferite premii participanţilor, în speţă celor care obţin performanţa de a se clasa pe locurile I, II şi III. Premiile constă în vacanţe la centre wellness & SPA din Ungaria, premii în bani, produse respectiv diferite servicii.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite