Jules Verne, vânat de la orele dimineţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Delia Danciu a cumpărat Jules Verne pentru fiica ei
Delia Danciu a cumpărat Jules Verne pentru fiica ei

Încă de la primele ore ale dimineţii, „Steaua Sudului“ a început să fie cerută de cumpărătorii de ziare din centrul oraşului. În această dimineaţă, atmosfera de la chioşcurile de distribuţie a fost una mai lejeră, elevii fiind în vacanţă.

Cu toate acestea, şcolarii şi-au desemnat reprezentanţi pentru a nu pierde al patrulea volum din colecţia Jules Verne. „Fiica mea este acasă şi m-a trimis pe mine după carte. În timpul şcolii, ea aşteapă maşina de distribuţie a presei pentru a nu pierde niciun volum“, a declarat Mirela Sabou.

La chioşcul de ziare din Piaţa Libertăţii, la ora 7.30, Delia Danciu a cumpărat volumul „Steaua Sudului“ pentru fiica sa de 13 ani. „Îi place mult Jules Verne, este printre autorii ei preferaţi. Fiica mea vrea să aibă toată colecţia. Din păcate, primele numere gratuite le-am ratat şi acum încerc să reîntregesc colecţia“, a spus Delia Danciu, grefier.


Tot la primele orele ale dimineţii, Ion Moldovan, cititor fidel al cotidianului „Adevărul“ şi-a întregit colecţia cu cel de-al patrulea volum. „Am toate colecţiile „Adevărul“, sunt un cititor fidel. M-am abonat pentru a nu pierde niciun număr“, a declarat Ion Moldovan.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite