Jules Verne, o colecţie pentru cei mari şi cei mici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Rodica Radu i-a cumpărat nepoatei cel de-al 12-lea volum din colecţia Jules Verne
Rodica Radu i-a cumpărat nepoatei cel de-al 12-lea volum din colecţia Jules Verne

Romanul „Vulcanul de aur“, de Jules Verne, distribuit azi împreună cu ziarul „Adevărul“ a fost la mare căutare printre sătmăreni. Încă de la primele ore ale dimineţii, cititorii fideli s-au grăbit să între în posesia celui de-al 12-lea volum al colecţiei Jules Verne.

„Vulcanul de aur“ de Jules Verne a trecut ca pâine caldă, dis de dimineaţă. Chioşcurile de distribuţie a presei au fost luate cu asalt de sute de sătmăreni care vroiau să-şi întregească colecţia.
„Volumul îl cumpăr pentru nepoţica mea de nouă ani, care este înnebunită după Jules Verne. Are până acum toată colecţia şi chiar le citeşte. Eu am crescut cu aceste cărţi“, spune Rodica Radu.


Fosta profesoară de limba română recomandă aceste volume tuturor elevilor. „Surprizător, am observant că şi copiilor le place mult Jules Verne. Le recomand această colecţie şi nu numai, tuturor celor care le place să citească ceva de calitate“, a mai spus Rodica Radu.

Romanul „Vulcanul de aur“, de Jules Verne, se distribuie azi, împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 10,99 lei. Concepută în 1889, cartea a fost publicată la un an după moartea autorului, în 1906, fiind revizuită şi editată de fiul său, Michel Verne.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite