Job-uri disponibile în judeţ şi în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare anunţă 334 locuri de muncă în 3 oraşe din judeţ, respectiv alte 79 de job-uri în străinătate. Majoritatea locurilor de muncă nu necesită pregătiri profesionale speciale, dar nici studii superioare.

   Conform informaţiilor primite de la AJOFM Satu Mare, în judeţ sunt disponibile 334 locuri de muncă împărţite astfel: 217 în municipiul Satu Mare, din care 187 necesită studii medii, 22 locuri cer studii superioare şi alte 8 posturi nu solicită pregătire educaţională. Alte 7 locuri sunt vacante în municipiul Carei şi 22 în oraşul Negreşti-Oaş.
    Totodată, sătmărenii care doresc să pelce la muncă în străinătate, au următoarele posibilităţi: Bulgaria, unde sunt diponibile 30 de locuri de muncă pentru tâmplari, Danemarca, unde se caută 30 lucrători pentru creşterea animalelor, respectiv câte un tâmplar şi un zugrav, în Italia, unde se caută 6 muncitori în bucătărie, în Marea Britanie, unde cei care posedă de cunoştinţe avansate de limba engleză şi studii în domeniul farmaceutic, au la dispoziţie 10 locuri de muncă şi, nu în ultimul rând, în Suedia se caută un medic chirurg. Cei interesaţi, pot afla mai multe detalii la AJOFM Satu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite