Job: Stă 24 de ore pe zi lângă rable, contra-cost

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unii sătmăreni şi-au găsit rapid un serviciu odată cu începerea programului „Rabla“. Contra cost, aceştia supraveghează maşinile proprietarilor de rable şi îi ajută să obţină toate actele de care au nevoie la Remat. Este cazul sătmăreanului Varkasi Ludovic care petrecere 24 de ore din 24 lângă maşini.

 „De când a început programul, eu stau lângă autoturismele ce urmează să fie casate, le spun proprietarilor de ce acte au nevoie, în cazul în care au omis vreun document“, a spus Varkasi Ludovic.
Chiar dacă nu a vrut să dezvăluie sumele încasate, acesta recunoaşte că nu o duce deloc rău. „Mi se pare normal să obţin nişte bănuţi în schimbul muncii prestate. Mă descurc foarte bine cu aceşti bani, se merită“, a spus acesta.

Rable întoarse din drum

image

În această dimineaţă, aproximativ 40 de proprietari de rable au fost întorşi din drum  din cauza stocului limitat de vauchere. „Am mai avut pentru 15 maşini, restul sunt rugaţi să vină peste trei săptămâni, când vom primi alte 400 de tichete“, a spus Marius Bucureştean, directorul Remat-ului din municipiul Satu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite