Jandarmii sătmăreni sting becul la „Ora Pământului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmeria Română participă la acţiunea „Ora Pământului”. În această seară, jandarmii sătmăreni vor stinge lumina şi orpesc toate aparatele electrice şi electronice timp de o oră în semn de susţinere a eforturilor depuse împotriva poluării şi încălzirii globale.

Jandarmeria Română, prin unităţileteritoriale, susţine campania mondială „Earth Hour” şi stinge luminile şi opresc toate aparaturile funcţionale pe bază de curent timp de o oră de la toate unităţile din judeţ, dar şi în locuinţele personale, cu excepţia locurilor de serviciu.
Receptivi, ca întotdeauna, la implicarea în acţiuni menite de a proteja mediul înconjurător, jandarmii sătmăreni împreună cu toţi colegii din ţară se vor alătura iniţiatorilor şi participanţilor acestei campanii ecologice, prin stingerea luminilor şi oprirea aparatelor electrice din locuinţele proprii în această seară, între orele 20.30-21.30, reducându-se astfel consumul de energie şi, implicit, poluarea.
La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu mare vor fi stinse toate luminile cu excepţia celor din locurile de serviciu. De asemenea, la nivelul tuturor unităţilor Jandarmeriei Române se promovează un consum raţional al energiei, pentru reducerea cheltuielilor administrative şi protejarea mediului înconjurător.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite