Jandarmii sătmăreni, misiune „eco” la Ardud

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii sătmăreni au plantat arbori la Ardud
Jandarmii sătmăreni au plantat arbori la Ardud

Jandarmeria Satu Mare a încheiat un acord de parteneriat cu Asociaţia „Ecoassist” în vederea derulării proiectului  „Plantăm fapte bune !”.

Proiectul îşi propune să împădurească suprafeţe importante din judeţul Satu Mare. Această acţiune se  înscrie în seria acţiunilor şi campaniilor organizate şi desfăşurate în cadrul campaniei „Jandarmii sunt Oamenii de lîngă tine”.

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Satu Mare şi-a mai adus aportul, cu diferite ocazii, la refacerea ecosistemului, a arealului natural şi protejarea mediului înconjurător. Sâmbătă, de la ora 9, 36 de jandarmi, printre care s-a regăsit și colonelul Avram Gheorghe, comandantul Jandarmeriei Satu Mare, au participat la o acţiune de împădurire în localitatea Ardud, plantînd puieţi de stejar şi frasin.

„Jandarmii sătmăreni doresc să contribuie  şi în acest fel la nevoile comunităţii, nu numai pe timpul executării misiunilor, ci şi pe planul restabilirii raporturilor normale dintre mediu şi om” se arată într-un comunicat remis de instituție.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite