Jandarmii din Tăşnad s-au pus pe treabă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmii din Tăşnad au curaţat azi, de la orele 10.00, pădurea Heresteţ. Acţiunea de ecologizare a zonei s-a desfăşurat în cadrul unui protocol comun cu Şcoala Generală  I – VIII din localitate, cadrele de jandarmi de la centrul de pregătire nefiind la prima acţiune de acest gen.

Dotaţi cu saci de plastic si mănuşi, un număr de 40 de jandarmi şi 50 de elevi ai  şcolii generale din Tăşnad, împreună cu învăţătoarele şi părinţii acestora, au curăţat şi toaletat vegetaţia din zona respectivă, zonă des frecventată de tăşnădeni pentru recreere, la sfârşit de săptămână.

„Mizăm ca, prin această acţiune, cetăţenii urbei precum şi turiştii care vor să îşi petreacă mini-vacanţa de 1 şi 2 Mai în imediata apropiere a pădurii, să se bucure de un mediu curat şi plăcut, totodată sensibilizându-i să conştientizeze necesitatea conservării zonei, dar şi a implicării lor active, pentru protejarea specificului peisagistic“, a declarat Diana Benţe, purtătorul de cuvânt al Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Tăşnad.


Nu este prima acţiune de acest gen, în fiecare an, jandarmii tăşnădeni desfăşurând asemenea acţiuni de ecologizare, independent sau în colaborare cu alte organizaţii.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite