Ziua Jandarmeriei Române, 160 de ani de la înfiinţare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 300 de jandarmi din judeţul Satu Mare au sărbătorit azi „Ziua Jandarmeriei române”. Platoul Piaţa 25 Octombrie a fost asaltat de o echipă de jandarmi care au făcut diferite demosntraţii publicului prezent.

       Comparativ cu anii trecuţi, manifestaţia din acest an a avut loc pe platou, spaţiul fiind mai mare decât în unitatea Jandarmeriei.
       Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, pe platoul din centrul nou a avut loc ziua porţilor deschise. În prezenţa a peste 300 de spectatori, în mare parte copii, jandarmii sătmăreni au făcut o serie de demosntraţii privind activităţile lor de zi cu zi.

      „Pe platou, au avut loc o serie de exerciţii de demonstraţii care în sinteză reflectă misiunile şi activităţile pe care jandarmii le desfăşoară de zi cu zi”, spune Gheorghe Avram, inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

image

       Deşi ziua oficială a jandarmilor este 3 aprilie, sărbătoarea a început azi şi se va termina mâine, datorită apropierii sărbătorilor Pascale. Vineri va avea loc şedinţa festivă cu participarea invitaţilor speciali şi a tuturor jandarmilor sătmăreni, avansări în grad, acordarea de cupe şi diplome şi desigur masa festivă de încheiere.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite