Jandarmeria selecţionează candidaţi pentru şcolile militare din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Data limită de depunere a dosarelor este sfârşitul lunii mai
Data limită de depunere a dosarelor este sfârşitul lunii mai

Tinerii sătmăreni care doresc să urmeze o carieră militară sunt aşteptaţi să se înscrie la concursurile de admitere în instituţiile militare de învăţământ din ţară. Sunt scoase la concurs peste 400 de posturi. Vârsta maximă admisă la înscriere este de 27 de ani.    

„La concursul de anul trecut au fost recrutaţi 80 de candidaţi din judeţul Satu Mare dintre care au trecut de examene doar şapte tineri, şase din Satu Mare iar unul din Tăşnad. Aceştia se află în practică la Jandarmi. Cei care vor să participe la concursuri trebuie să ştie că noi nu angajăm personal ci recrutăm candidaţi pentru instituţiile militare din ţară“, a declarat Cristian Silaghi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare.

Pentru sesiunea de admitere 2010 Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare selecţionează candidaţi pentru următoarele instituţii militare de formare a personalului Jandarmeriei Române:  Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, facultatea de drept, arma jandarmi -curs zi- băieţi şi fete 100 de locuri, specializarea Ordine şi Siguranţă publică, din care 5 locuri pentru rromi.
Şcoala militară de subofiţeri jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani, băieţi şi fete – 159 de locuri dintre care 5 locuri pentru rromi şi 4 locuri pentru SPP

Şcoala militară de subofiţeri jandarmi Fălticeni, băieţi şi fete – 150 de locuri dintre care 5 locuri pentru rromi.

Cei interesaţi pot obţine informaţii suplimentare de la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Inspectoratuluii de Jandarmi, sau la numărul de telefon 0261-769760 interior 24557.  Data limită de depunere a dosarelor este sfârşitul lunii mai 2010.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite