Jandarm acuzat că ar fi lovit un elev

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un jandarm sătmărean este acuzat că ar fi lovit un elev de clasa a VIII-a de la şcoala numărul 10 din municipiu. Dorel Vida l-ar fi lovit pe Patrick Iuga pentru că, susţine acesta, băiatul l-ar fi bătut pe fiul său, Raul Vida, elev în clasa a VI-a.   

Băiatul nu are urme de lovituri
Conducerea şcolii a confirmat incidentul însă directorul instituţiei, Ştefan Ressler, susţine că nu ştie exact ce s-a întâmplat între cei doi copii. „Elevul nu are urme de lovituri. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat între cei doi copii. Unii susţin că nu s-au bătut ci doar cel de clasa a VIII-a l-ar fi atins pe băiatul domnului Vida la o mână la care a fost operat recent. Copilul şi-a sunat tatăl iar acesta a venit într-un suflet la şcoală să vadă ce s-a întâmplat“, a declarat directorul şcolii.

„Jandarmul a acţionat greşit“-Ştefan Ressler, directorul şcolii
Ştefan Ressler mai spune că jandarmul a acţionat greşit când a decis să facă singur dreptate şi că trebuia să se adreseze, în primă instanţă, conducerii şcolii sau dirigintei. „A  acţionat greşit. Este grav că domnul Vida a intrat în clasă şi a încercat să facă singur dreptate. Şi-a dat seama că a făcut o gafă. Numai intenţia de a încerca să loveşti copilul altuia este de neiertat. Părinţii celor doi copii au fost chemaţi azi dimineaţă la şcoală şi, din câte ştiu eu, s-au împăcat“, a mai precizat directorul. 

Anchetă la Inspectorat
Conducerea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare a deschis o anchetă care vizează comportamentul jandarmului. „Am luat legătura cu angajatul instituţiei noastre şi ne-a comunicat că a acţionat în calitate de părinte nu de jandarm. O comisie se ocupă de acest caz“, a menţionat preotul Cristian Silaghi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite