Ioana Bianca Marciuc este dj-iţa de pe sticlă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sătmăreanca a reuşit să se remarce atât ca prezentatoare la o serie de televiziuni naţionale cât şi ca o dj-iţă de succes prin diferite cluburi din Budapesta. Modestă, deosebit de sociabilă, cu o voce încântătoare dar şi cu nişte măsuri de top model, acesta ar fi pe scurt portretul robot al Ioanei.

I-a plăcut să fie în centrul atenţiei dintotdeauna şi visa să aibă o carieră pe scenă sau în mass media încă de pe când activa la cursurile de canto ale Palatului Copiilor.” Am îndrăgit muzica de mică, fapt pentru care am şi evoluat o bună bucată de timp în trupa Inedit de la Palatul Copiilor, formaţie pregătită de Sorin Berindei, un adevărat şlefuitor de tinere talente. Aici pot să zic că mi-am făcut ucenicia în muzică” spune Ioana. La vârsta de 18 ani s-a hotărât să ia viaţa în piept şi să se mute în Bucureşti, locul unde credea că poate să mute munţii din loc. „ Obişnuită să fiu ţinută acasă doar în puf, poate şi datorită spiritului meu mai rebel, am hotărât să i-au viaţa în piept şi să mă mut, de la viaţa tihnită din Satu Mare la nebunia din Bucureşti. Îmi doream să fac muzică, însă până la urmă şi datorită dorinţei mamei am dat la Drept, o facultatea foarte la modă şi atunci şi care pe lângă că nu mi-a adus nici o satisfacţie nu-mi este de nici un folos nici momentan.” se confesează tânăra.

De la VJ-iţă de succes la meseria de model
Prima experienţă pe sticlă a Ioanei a fost cea de VJ la postul Atomic TV, un post foarte la modă în aceea vreme, loc unde a descifrat abc-ul televiziunii. “ Eram receptată foarte cool, ca să mă exprim în termenii telespecatatorilor mei, iar faptul că prezentam vedetele din show bizul românesc şi internaţional îmi dădea oarecum şi mie statutul de mică vedetă. A fost o perioadă în care am învăţat multe, de la cum se prezintă o emisiune la cum se face un interviu dar şi cum trebuie aplicat un machiaj profesionist.” ne spune Ioana. Între timp sătmăreanca a cochetat şi cu moda realizând shootinguri la Bucureşti, Londra şi Budapesta după cum a pozat şi pentru reviste celebre precum Bravo Girl sau FHM.
 

A dat Bucureştiul pe Budapesta
În urma unui casting pentru prezentatoare de emisiuni interactive, Ioana a părăsit Bucureştiul în detrimentul Capitalei Ungariei “ Era o companie de televiziune internaţională care producea emisiuni de jocuri interactive, pentru 40 de ţări. Iniţial am semnat pentru 3 luni dar până la urmă s-au făcut 4 ani, poate cei mai frumoşi din viaţa mea. Tot aici m-a prins şi microbul muzicii de club şi am început să mixez prin diferite cluburi din Budapesta, desigur după ce am terminat nişte cursuri de specialitate la un radio celebru. Am făcut şi un curs de actorie în limba engleză şi ca urmare am fost distribuită în filmul Kallandorok, unde am avut un rol mărunt însă sunt mândră că am evoluat alături de mari actori maghiari şi mai ales că pelicula a luat locul II la Festivalul Internaţional de Film – TIFF 2007.” spune Ioana.

Ce-i place
„ Cel mai fericită mă face Lenny Kravitz şi aici nu mă refer la starul american ci la canişul meu de 10 ani, un câine cu adevărat senzaţional.” spune simpatica prezentatoare. Îi place să facă sport, înotul şi jojing-ul fiind între preferinţele ei. Îi place să fie înconjurată de prieteni adevăraţi.

Ce nu-i place
Nu-i place politică şi detestă politicienii. Nu-i plac copiii de bani gata care aştepată ca totul să le fie dat de-a gata. Nu-i plac femeile care nu au grijă de aspectul lor şi care de la o anumită vârstă nu mai dau atenţie corpului lor.

Care a fost cel mai interesant interviu pe care l-ai realizat?
I.M – Fără doar şi poate interviul cu Eric Martin, solistul trupei Mister Big. Ştiam totul despre el, asta şi pentru că era idolul meu din copilărie, însă când a trebuit să vorbesc cu el tremurau toate pe mine. Eric a dat dovadă că este o vedetă adevărată şi cu o naturaleţe dezinvoltă m-a făcut să trec repede peste starea emotivă în care mă aflam.

Care este actriţa ta preferată?
I.M – Am mai multe însă Penelope Cruz se ridică peste toate, în special după ce-am văzut-o în filmul “Vicky Cristina Barcelona”, ea având rolul Mariei Elena. Destin sau nu, după ce am văzut acest film am avut şi eu posibiliatea  să joc într-un film de scurt metraj intitulat “La Barcelona” şi unde am interpretat rolul Mariei.

Profil
Născută: 7 ianuarie 1985 Satu Mare
Studii: Facultate de Drept – Bucureşti
Familie: necăsătorită

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite