Investiţii diminuate sau anulate – revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai importante titluri din ziarele locale de astăzi
Cele mai importante titluri din ziarele locale de astăzi

Pe fondul crizei economice, primăriile din judeţ şi-au diminuat investiţiile, fiind obligate să renunţe la o mare parte din obiective, scrie Gazeta de Nord- Vest, iar Informaţia Zilei titrează: „Sacii cu voturile nule se duc la Bucureşti pentru renumărare“.



Criza economică a afectat puternic investiţiile programate de primării la începutul anului. Administraţiile locale nu au avut prea multe alternative. Au avut de ales între prelungirea termenelor de realizare a unor investiţii, astfel încât valoarea acestora să fie suportată parţial şi din bugetele locale pe anul viitor, şi renunţarea completă la realizarea altor obiective. Primarii mai inspiraţi au mizat pe proiecte cu finanţare din diverse fonduri structural şi guvernamentale, scrie astăzi pe prima pagină Gazeta de Nord – Vest.

Informaţia Zilei de astăzi scrie pe prima pagină despre reexaminarea şi renumărarea celor 138.476 de buletine nule de vot.La nivel de județ, la numărătoarea din 6-7 decembrie a reieșit că 142.203 de buletine de vot sunt valabile iar 1.612 buletine de vot sunt nule. Președintele BEJ Satu Mare, magistrat Mihai Ciorcaș, s-a conformat dispoziției BEJ, a ridicat personal de la Tribunalul Satu Mare sacii cu voturile nule de la cele 398 secții de votare din județ și i-a transportat într-o mașină păzită de jandarmi la sediul BEJ de la Palatul Administrativ.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite