International Dog Show la Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

1.300 de câini din 12 ţări europene se întrec la cea de-a 33-a ediţie a concursului internaţional Dog Show. Competiţia se va desfăşura pe parcursul a două zile în 142 de categorii de rasă şi 4 categorii de vârstă.

Timp de două zile, în acest weekend, peste 1.300 de câini se vor întrece la expoziţia canină organizată de Asociaţia Chinologică Română Satu Mare. Este a 33-a ediţie organizată în oraş, care se va desfăşura pe Stadionul Someşul.
CACIB International Dog Show se va desfăşura în 17 şi 18 aprilie, începând cu ora 10.00. Cei peste 1.300 de câini din 12 ţări europene vor concura la 142 de categorii de rase pe patru categorii de vârstă: baby, pupy, junior şi adult.
Sâmbătă, de la ora 10.00, intră în concurs primii 630 de câini, iar de la ora 15.00 va avea loc „Besting Show“, decernarea premiilor. Duminică, de la aceeaşi oră, se întrec alţi 678 de câini.
„Avem foarte mulţi câini înscrişi în concurs, mult mai mulţi comparativ cu anii trecuţi, ceea ce ne bucură, deoarece anual creşte numărul participanţilor, dar şi a vizitatorilor”, afirmă doctorul Molnar Zsolt, preşedintele Asociaţiei Chinologice Române. El mai spune că interesul faţă de evenimentul canin de la Satu Mare creşte de la un an la altul. „Am observant că pe an ce trece tot mai mulţi oameni devin interesaţi de acest eveniment. Din cei 1.300 câini, aproximativ 600 sunt înscrişi din diferite oraşe din România şi surprinzător de mulţi, aproximativ 100, din Slovacia”, mai spune Molnar. Chiar dacă anii precedenţi a fost organizat la ştrandul municipal, organizatorii consider că stadionul Someşul oferă un spaţiu mai bun pentru desfăşurarea concursurilor şi  expoziţiilor.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite