Liderul lumii interlope sătmărene, din nou la zdup, după o cascadorie cu mascaţii poliţiei. A sărit de la etaj!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interlopul sătmărean Doru Tukacs a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri, loviri şi alte violenţe. Dacă va fi găsit vinovat, interlopul va executa minim trei ani de închisoare, pedeapsă cu suspendare primită într-un alt dosar.

Luni, temutul interlop a fost săltat de mascaţii Serviciului de Intervenţie Rapidă (SIR) al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ), după ce a încercat să scape, sărind de la etajul I al unui imobil situat pe strada Alecu Russo. Surse judiciare susţin că procurorii vor cere judecătorilor arestarea preventivă pentru 29 de zile invcînd recidiva.

Tukacs este acuzat de un sătmărean că l-ar fi agresat într-un parc din Cartierul Micro 17. Victima a depus o plângere la poliţie în luna martie. Anchetatorii afirmă că Tukacs şi-a trimis, în repetate rânduri, doar avocatul la audieri.

"Doru Tukacs este acuzat că l-a agresat, la sfârşitul lunii, martie într-un parc din Cartierul Micro 17, pe un sătmărean. Victima ceruse bani împrumut, cu camătă, de la interlop, iar neînţelegerile care au dus la bătaie au pornit de la bani” afirmă surse din cadrul anchetatorilor. Avocatul lui Tukacs afirmat că acesta se află internat într-un  spital din Bucureşti pentru îngrijiri medicale şi că se va prezenta la audieri în data de 12 sau 13 aprilie.

Poliţiştii au descins luni într-un imobil situat pe strada Alecu Russo. La solicitarea mascaţilor, uşa a fost deschisă de către o femeie, moment în care Doru Tukacs a sărit de la etajul I, încercând să fugă de poliţişti. În cele din urmă, acesta a fost prins şi reţinut pentru 24 de ore. 

Procurorii cer arestarea preventivă

Procurorii au cerut mandat de arestare pentru 29 de zile atât pentru faptul că Tukacs s-a sustras urmăririi penale, cât şi pentru faptul că este recidivist. "Procurorii se vor folosi de acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri şi vor invoca şi recidiva postcondamnatorie, întrucât Doru Tukacs mai are o condamnare de trei ani cu suspendare. Aceştia vor cere arestarea preventivă pentru 29 de zile", au mai precizat sursele judiciare. Ordonanţa de reţinere a interlopului sătmărean va expira la ora 1 noaptea.

VOM REVENI CU AMĂNUNTE

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite