Interlopul Doru Tukacs vrea să scape de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Temutul interlop şi recupertor sătmărean, Dorel Tukacs, vrea să scape de închisoare. Deşi a primit o condamnare de 2 ani şi 7 luni, el a formulat recurs pentru a fi eliberat de magistraţii orădeni.

Doru Tukacs are nu mai puţin de trei procese pe rolul instanţelor din Satu Mare, Oradea şi Alba. La sfârşitul lunii iunie Tukacs, alături de Nicu Fuşle au primit câte doi ani şi şapte luni de închisoare cu executare pentru mai multe infracţiuni de şantaj. În acelaşi dosar a fost condamnat şi Bogdan Tărţan, însă el a primit pedeapsa cu suspendare. Se pare că soluţia instanţei nu a fost favorabilă celor trei, astfel încât apărătorii lor au formulat recurs la Judcătoria Satu Mare, iar în cursul zilei de ieri dosarul a fost trimis la Curtea de Apel Oradea, urmând ca la data de 20 septembrie să aibă loc o şedinţă pentru soluţionare.
Tukacs mai are alte două procese, respectiv pentru vătămare corporală – dosar ce va avea următorul termen de judecată pe 13 septembrie tot la Curtea de Apel Oradea, respectiv trafic de utilaje furate, ce va fi judecat la Curtea de Apel Alba. În acelaşi dosar vor fi judecate şi alte persoane din mai multe judeţe din Transilvania.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite