Întăriri de WNBA la CSM Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Khadijah Wittington, fostă jucătoare WNBA și Shanika Freeman de la formația germană TSV Wasserburg sunt așteptate în această săptămână la Satu Mare.

Conducerea clubului de baschet a apelat la cele două jucătoare pentru a compensa despărțirea de Andrea Walker și Larisa Yaburova, jucătoare care n-au dat randament, și a absenței de la reunirea lotului a pivotului Melissa Washington. Oficialii CSM s-au văzut nevoiți să caute soluții rapide de înlocuire a celor trei. Prima opțiune, jucătoarea Dara Kovacevic, a semnat pentru CSM Tîrgoviște. Clubul a ajuns la înțelegere cu americancele Shanika Freeman și Khadijah Wittington, care vor sosi la Satu Mare până la sfîrșitul acestei săptămâni.
Președintele secției de baschet a CSM Florin Mureșan s-a declarat încrezător în cele două achiziții. „Avem nevoie de jucătoare puternice, iar Wittington și Freeman practică un baschet solid” afirmă Mureșan.
Wittington a evoluat în sezonul 2008-2009 în WNBA iar ulterior, a evoluat în campionate din Franța și Israel. Freeman și-a petrecut sezonul 2010-2011 în prima ligă din Finlanda, iar anul trecut a evoluat pentru formația germană TSV Wasserburg. CSM Satu Mare joacă sâmbătă, la Oradea, de la ora 17, cu formația locală CSM, în prima etapă a returului Diviziei A.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite