Satu Mare: Însărcinată în luna a şaptea, la numai 12 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Însărcinată în luna a şaptea, la numai 12 ani
Satu Mare: Însărcinată în luna a şaptea, la numai 12 ani

Fata a rămas gravidă cu fiul concubinului mamei sale. Bebeluşul care urmează să fie adus pe lume în numai două luni va fi crescut în sânul familiei, ajutat de viitorii bunici. Tatăl este şi el minor, elev în clasa a VIII-a şi încă nu ştie din ce venit îşi va creşte copilul.

O fetiţă de numai 12 ani urmează să nască peste două luni, tatăl micuţului fiind fiul conucubinului mamei sale, în vârstă de numai 16 ani. Fătul este perfect sănătos şi este aşteptat pe lume de ambii părinţi. Cu toate că viitoarea mămică nu ştie ce responsabilităţi o aşteaptă, mărturiseşte că nu are de gând să îl lase la un centru de plasament. Mama copilei este şocată de vestea aflată în urmă cu trei zile şi spune că ar fi obligată-o pe fată să avorteze dacă afla de sarcină în timp util.

Un simplu control la medicul de familie a fost suficient pentru ca părinţii să afle că fiica lor este însărcinată. Timp de şapte luni, nimeni nu şi-a dat seama că Maria, de 12 ani, poartă în pântece un copilaş. “Am tot văzut că se îngraşă, însă nu ne-am dat seama. La vârsta de şase ani a fost operată de hernie şi am crezut că din această cauză îi tot creşte burtica. La doctor am aflat că este însărcinată. Era să leşin”, spune mama fetei, Maria Lăcătuş, în vârstă de 37 de ani. Şi tatăl vitreg al fetei a fost la fel de mirat la aflarea veştii. “Nu ne vine să credem. Aici sub ochii noştri s-a întâmplat”, a declarat Lakatos Gheorghe, de 50 de ani.

Însărcinată cu baiatul concubinului mamei

Viitorul tată este nimeni altul decât fiul concubinului mamei sale, în vârstă de 16 ani. Familia este numeroasă, în casa din Hotoan, localitatea Căuaş convieţuiesc nouă persoane: capii familiei şi şapte copii. Lakatos Gheorghe şi Maria Lăcătuş stau în concubinaj de aproape 30 de ani.

Bărbatul are şapte copii, cinci dintr-o relaţie anterioară iar Maria alţi cinci copii, patru dintre ei făcuţi cu alt bărbat. Toţi pruncii din partea mamei şi doi din partea tatălui trăiesc sub acelaşi acoperişi. Vasile Lakatos, băiatul bărbatului este viitorul tată. “O iubesc, nu ştiu cum ne vom descurca dar vrem să păstrăm copilul”, a declarat Vasile Lakatos, viitorul tată.

Mai multe detalii, în ediţia de azi a ziarului "Adevărul de Seară"

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite