Insane, Pigs Might Fly și Smog concertează astăzi la Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Smog reprezintă cartea de vizită a rock-ului sătmărean
Smog reprezintă cartea de vizită a rock-ului sătmărean

Veste bună pentru rockerii sătmăreni. Astăzi de la ora 20.00 pe scena Centrului Cultural G.M Zamfirescu se va desfășura un concert rock cu formațiile Insane (Budapesta), Pigs Might Fly (Vezsprem) și Smog din Satu Mare. Prețul unui bilet este de 10 lei. În deschidere va concerta trupa Smog. 

Insane a obținut marele premiu hard-heavy-metal din Ungaria
„Insane“ este o trupă de rock înființată în urmă cu zece ani și care a avut un succes răsunător în țara natală. Stilul practicat în concerte de membrii formației este new-school, amestecat cu tente de hardcore. Trupa are o bogată  activitate concertistică prin Europa fiind răsplătită cu marele premiu hard-heavy-metal în Ungaria.

„Pigs Might Fly“ este o trupă mai tânără, înființată în urmă cu aproximativ patru ani. Stilul abordat de membrii formației este aceelași stil și ritmicitate ca și cel practicat de trupa Insane.
 
Smog, cartea de vizită a rock-ului sătmărean

Cartea de vizită a rock-ului sătmărean din zilele noastre o reprezintă formația „Smog“. Trupa combină cu ușurință stilurile hardcore cu influențe de trash metal și progressiv metal, la ora actuală fiind considerată cea mai reprezentativă formație de rock din Satu Mare.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite