IMAGINI ŞOCANTE Femeie spulberată pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie a fost spulberată pe o trecere de pietoni de pe strada Rodnei. Un tânăr sătmărean de 30 de ani a trecut pe trecere fără să acorde prioritate pietonilor, astfel încât femeia care traversa strada regulamentar a ajuns la spital cu răni grave.

Un bărbat de 30 de ani din Satu Mare este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, după ce aseară a spulberat o femeie de 67 de ani care traversa regulamentar strada pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a petrecut pe strada Rodnei, în jurul orei 20.00.

image
image
image

Click pe imagini pentru mai multe fotografii


„Femeia a fost grav rănită, transportată la spital, iar pe numele bărbatului a fost întocmit dosar pentru vătămare corporală din culpă. Din primele testări rezultă că niciunul dintre părţi nu avea alcool în aerul pur expirat”, spune Ana Lăpuştea.Mălăescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.
Potrivit medicilor de pe ambulanţă, femeia era în stare de conştienţă. „Pacientul avea multiple escoriaţie şi traumatism forte la cot şi genunchi. Ea a fost preluată în stare de conştienţă şi predat medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare", Mihaela Pop, spune asistenta şefă de la serviciul de Ambulanţă.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite