Satu Mare:I-a explodat televizorul în faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 36 de ani din Satu Mare a ajuns azi noapte la spital cu arsuri de gradul I şi II pe 40% din suprafaţa corporală după ce televizorul dintr-o cameră i-a explodat în faţă. Acesta a suferit arsuri pe faţă, mâine, picioare şi torace. 

Bărbatul este internat la secţia de chirurgie plastică iar starea lui de sănătate este stabilă. „Bărbatul este internat la chirurgie plastică iar starea de sănătate îi este stabilă. Acesta a declarat medicilor că i-a explodat televizorul în faţă“, a precizat Constantin Demian, purtătoruld e cuvânt al Spitalului Judeţean Satu Mare. În urma exploziei s-a produs şi un incendiu, valoarea pagubelor fiind estimată la 7.000 de lei. Pompierii sătmăreni au intervenit la casa în care a izbucnit focul, lichidând incendiul în jurul orei 5 dimineaţa.

Pagube de 7.000 de lei


„Forţele Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, au ajuns la locul intervenţiei la ora 02.25 şi au constatat că ardea mobilierul din două camere, existând pericolul propagării incendiului, la întreaga casă de locuit. Din primele cercetări a rezultat faptul că televizorul cu pricina era defect“, a declarat Aurel Ulici, purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare.


Incendiul a provocat pagube materiale în valoare de 7.000 de lei.


Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite