Invitaţie în culisele trupei Harag György a Teatrului de Nord

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teatrul de Nord din Satu Mare
Teatrul de Nord din Satu Mare

Cu ocazia aniversării Zilei Dramei Maghiare, Trupa Harag György a Teatrului de Nord Satu Mare, organizează în 21 septembrie 2012, ziua porților deschise. Organizatorii au pregătit un program special celor interesați.

Între orele 17.00-18.00, doritorii vor putea vizita atelierele, precum și departamentele care nu le sunt accesibile în timpul stagiunii. Un alt program fără precedent al evenimentului este acela ca cei interesați vor putea asista la repetițiile primei piese a stagiunii, Reformatorii lumii regizat de Tasnádi Csaba.

Ziua porților deschise este organizat cu scopul de a reprezenta primul pas al unei tradiții, trupa dorind să organizeze și în viitor evenimente cu caracter inițiatic. „Ideea repetițiilor deschise a fost inițiată de regizorul Vargyas Márta și dramaturgul Bessenyei Gedő István care au avut pentru prima dată tangență cu această practică teatrală în perioada studiilor lor din Ungaria"  - declară Bessenyei István directorul aristic al trupei.

Participarea la eveniment necesită o înregistrare anticipată la agenția de bilete a teatrului pe 21 septembrie 2012, între orele 15.00-16.30.

Participarea este gratuită.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite