HALLOWEEN: Noapte de groază la Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dansatorii de la Loga Dance şi-au pregătit costumele pentru seara de Halloween/ Foto: Loga Dance
Dansatorii de la Loga Dance şi-au pregătit costumele pentru seara de Halloween/ Foto: Loga Dance

Două mari petreceri vor fi organizate la Satu Mare în noaptea de Halloween. Motocicliştii de la Eagle Bikers organizează un bal caritabil, iar dansatorii de la Loga Dance School pun la cale o petrecere tematică cu sicrie şi mumii.

Halloween-ul va fi sărbătorit la Satu Mare de motocicliştii de la Asociaţia Eagle Bikers, dar şi de dansatorii de la Loga Dance School.
Asociaţia Eagle Bikers va organiza o petrecere caritabilă pentru cei 26 de copii de la Centrul de Plasament Diana. „Vom sprijini în continuare copii de la centrul Diana. Din donaţiile adunate de la petrecăreţi vom cumpăra cadouri de Moş Nicolae, pe care le vom înmâna copiilor tot în cadrul unei petreceri special organizate pentru ei”, spune Varga Eva, organizator.
Bikerii pun la cale în noaptea de Halloween un concurs de băut bere, unul de mâncat pizza şi altul de dans. Participanţii vor fi apreciaţi în funcţie de costumaţie. Balul de cartitate are loc sâmbătă de la ora 20.00 la restaurantul Iulia, de pe strada Botizului. Intrarea este gratuită şi fiecare participant poate dona cât doreşte pentru copiii de la centrul Diana.
Halloween cu mumii şi sicrie
Loga Dance School păstrează tradiţia petrecerilor cu vampiri. În acest an, cei 14 organizatori promit o ambianţă cu adevărat ingenioasă, pentru că sala de dans a clubului se va transforma într-un loc al vampirilor cu sicrie, mumii, picturi şi decoraţiuni specifice. Surpriza serii va fi dansul Trailer, pe muzica lui Michael Jackson. Petrecerea începe la ora 22.00 în sala de dans a şcolii, situată pe strada Martirilor Deportaţi la numărul 30. Preţul unei brăţări de intrare este de 20 de lei.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite