Ghid de oraş: Unde putem mânca o pizza delicoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pizza la vatră rămâne preferata sătmărenilor
Pizza la vatră rămâne preferata sătmărenilor

Pentru preţuri cuprinse în medie între 10 şi 25 de lei, sătmărenii pot comanda la domiciliu sau consuma în oraş pizza preferată. Pizzeriile din Satu Mare se întrec în oferte pentru a-şi atrage clienţi.

Sătmărenii sunt mari consumatori de pizza, drept dovadă stând zecile de pizzerii deschise în oraş, dar şi meniurile de pizza din cadrul restaurantelor.
Preţurile sunt accesibile pentru gurmanzi, iar în funcţie de preferinţe şi ingrediente extra, o pizza costă în medie între 10 şi 25 de lei. „La vita e bella“, din cadrul restaurantului „Moara cu noroc“, „Al Capone“, „Barbarossa“, „Don Corleone“, „Clas“, „Roma“ „Venzeia“, „Grandissima“, „Macao“ sau „Fratelli“, sunt doar câteva dintre cele mai apreciate pizzerii din Satu Mare, iar numerele de telefon prin care se pot face comezi la domiciuliu sunt disponibile printr-o simplă căutare pe internet.  

Pizza online


Promoţiile, timpul de livrare, gratuitatea acesteia, sau beneficiile calităţii de client fidel sunt principalele elemente concurenţiale care sunt luate în calcul de către patronii de pizzerie. „Noi ţinem foarte mult la respectarea timpului de livrare, mai ales că am lansat şi un nou sortiment, pizza paravion. Dacă depăşim 45 de minute, clientul are reducere de 2 lei“, spune Aurel Răcăuţan, manager „Moara cu noroc“. Acesta mai spune că cei care comandă online, pe siteul www. moarasm.ro beneficiază de o mulţime de gratuităţi.  Şi alte pizzerii au abordat aşa modalitatea de comenzi online, prin yahoo messenger sau prin site-uri de prezentare. Pizza la vatră, coaptă în cuptor cu lemne rămâne în topul preferinţelor. „În 2004, am fost prima pizzerie din oraş cu cuptor pe lemne. De atunci clientela noastră este fidelă şi cele mai apreciate rămân produsele făcute tradiţional, la cuptor“, spune Doru Bozga, managerul pizzeriei „Grandissima“, fosta „Davero“, situată în Piaţa Libertăţii. 
Şi pizzeria „Fratelli“ s-a făcut cunoscută printr-o promoţie atractivă. „Am deschis în septembrie 2009, însă am câştigat clientelă cu promoţia «Plăteşti una primeşti două», la orice cantitate. De asemenea, clienţilor le oferim câte şi un film spre vizionare, sau alte gratuităţi în funcţie de promoţii“, spune Raluca Ghirasim, reprezentant Fratelli.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite