Garajele ilegale, varianta pentru lipsa parcărilor – revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei
Revista presei

Deşi numărul lor este mult mai mare, doar o mie de sătmăreni figurează în evidenţele Primăriei ca deţinători de garaje ilegale, scrie Gazeta de Nord Vest de azi. Informaţia Zilei scrie despre Episcopul Justinian a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universității de Vest Vasile Goldiș.

Inestetice şi doar pe alocuri amplasate după un aliniament care nu sfidează ordinea, garajale care adăpostesc autoturismele sătmărenilor domiciliaţi în cartierele municipiului Satu Mare constituie de ani buni subiect de disputăa între reprezentanţii administraţiei locale şi proprietarii acestora. Alte nemulţumiri, care au degenerat frecvent în dispute, sunt formulate de proprietarii de autoturisme care, în lipsa locului necesar pentru o construcţie din tabla denumită garaj, sunt nevoiţi să-şi parcheze maşinile de o parte şi alta a carosabilului sau chiar pe trotuare, scrie Gazeta de Nord Vest.

Episcopul Justinian a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universității de Vest Vasile Goldiș

Vineri, în Aula Aris a Universității de Vest “Vasile Goldiș” filiala Baia Mare, ÎPS Justinian Chira, Arhiepiscopului Episcopiei Ortodoxe a Maramureșului și Sătmarului i s-a conferit titlul Doctor Honoris Causa al Universității de Vest.
Evenimentul, cu multiple semnificații culturale, științifice și religioase, marchează decernarea celei mai înalte distincții academice ce se poate decerna unei personalități în viață, cu merite științifice sau culturale deosebite, scrie Informaţia Zilei.




Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite