GHID: Petreceri de Crăciun în cluburile sătmărene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majoritatea cluburilor au pregătit programe speciale pentru serile de sâmbătă şi duminică, dedicate tinerilor care nu vor să stea acasă de Crăciun.

Sătmărenii iubitori de distracţie îşi pot petrece seara de Crăciun în unul dintre cluburile din oraş. La cafeneaua La Catirra va fi de serviciu DJ Saam, care va asigura buna dispoziţie sâmbăta noaptea cu muzică de club. Dacă pentru sâmbătă seara mesele au fost deja rezervate în urmă cu două săptămâni, pentru duminică încă se mai găsesc locuri libere. Intrarea este gratuită în toate serile.
Trei nopţi de petrecere continuă
În The Score Pub, un alt club în vogă printre tineri, locurile sunt rezervate pentru serile de vineri şi sâmbătă şi mai sunt puţine locuri pentru duminică. Proprietarii clubului pregătesc seri cu stiluri cu muzică specială. Pentru vineri, DJ Richo a pregătit muzică de club, pentru sâmbătă muzică mixtă „cocktail&vise”, iar seara de duminică va fi dedicată muzicii retro. Accesul publicului este gratuit în toate cele trei seri.
În clubul Zambara, tinerii sunt aşteptaţi cu muzică de club, atât sâmbătă, cât şi duminică noaptea. Intrarea este liberă cu ocazia sărbătorii Crăciunului.
Clubul Deja Vu le-a pregătit sătmărenilor o surpriză de Crăciun. DJ Vali Bărbulescu va mixa duminică spre luni noaptea, începând cu miezul nopţii. Preţul unui bilet de intrare este de 15 lei.
Janosi Csaba live
Distracţie va fi şi la MusiC’at unde rezidentul casei, cântăreţul Janosi Csaba, aşteaptă invitaţii cu muzică live retro şi disco din anii 70 până azi. Acest local este închis în ajun, adică vineris eară, însă toate mesele au fost rezervate cu mai bine de o săptămână înainte pentru sâmbătă şi duminică.
Cu un show live sunt aşteptaţi şi cei care iubesc muzica lăutărească. La un club deschis recent pe bulevardul Transilvaniei, Dream, sâmbătă şi duminică atmosfera va fi întreţinută de solistul popular Ucu, un cântăreţ de muzică lăutărească. Intrarea va fi gratuită în ambele seri.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite