GALERIE FOTO Orădenii au dat clasă sătmărenilor la dans

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 70 de trupe din România şi Ungaria s-au întrecut ieri în cea de-a doua ediţie a concursului „Bounce 2010“. Trupele care au dat clasă sătmărenilor au fost cele din Oradea, care au impresionat prin ţinută şi profesionalism. O supriză a evenimentului a constat în dansul a doi dintre membri juriului, ambii din Ungaria, care au ridicat publicul în picioare.

image

Sala Casei de Cultură a Sindicatelor a fost neîncăpătoare pentru cele 76 de trupe, părinţi, bunici, care au venit să-şi susţină preferaţii. Spectacolul a început la ora 11.00, când pe scenă au urcat 9 trupe de dans breake dance. Chiar dacă competiţia a fost una cât se poate de strânsă, locul I a aparţinut formaţiei „Level 1“ din Oradea.

Show la secţiunea hip-hop


Chiar dacă pentru sătmăreni acest gen de dans nu este foarte cunoscut, peste 300 de spectatori s-au bucurat de costumele şi profesionalismul arătat de cele 63 de echipe participante la secţiunea hop-hop.


Una dintre trupele care au făcut spectacol a fost „Mini Clevers“ din Oradea, care are o experienţă de 10 ani. „Ne place ce facem, avem un coregraf foarte bun, iar anii de experienţă îşi spun cuvântul. Sper să ieşim câştigători“, a declarat Andra Farcaş, compenentă a trupei.
Prima categorie şi cea mai aplaudată a fost cea a copiilor sub 14 ani. Au fost dansatori care abia au trecut de vârsta de 6 ani. Cea mai bună evoluţie a avut-o Babies, o trupă tot din Oradea.

Spectacol reuşit, organizare proastă

Spectacolul a ţinut până târziu. Cele 63 de trupe de la secţiunea hip-hop au evoluat cu o întârziere de aproape o oră faţă de ora anunţată iniţial. Trupele nu au fost prezentate pe scenă, fiecăreia dintre ele asociindu-se un număr de concurs. Mai mult, principala organizatoare, Greta Bandula, coordonatoarea trupei sătmărene de dans Crazy Dancers, nu a vrut să ofere presei lista cu participanţii. 

image
image
Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite