Satu Mare: Show incendiar, lume puţină( GALERIE FOTO si VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Show incendiar, lume puţină( GALERIE FOTO si VIDEO)
Satu Mare: Show incendiar, lume puţină( GALERIE FOTO si VIDEO)

Voltaj şi Puya au susţinut aseară concerte pe stadionul Olimpia. Prima Gala de Cage Fight a fost un succes. 10 luptători din Satu Mare, Marghita şi Brasov şi-au măsurat puterile

Prima gală de Cage Fight, organizată în premieră la Satu Mare a adunat sute de persoane pe stadionul Olimpia. Concertele susţinute de Puya şi Voltaj au încins atmosfera până în noapte, iar concurentetele Miss Bikini au fost în prim plan. Cu toate că spectacolul a fost de nota 10, organizarea aparţinând exclusiv clubului Insomnia, participarea la eveniment a fost sub aşteptări. În jur de 500 de persoane au ales să fie prezente la manifestări, restul Sătmarului alegând să stea la o bere cu prietenii. În jurul orei 23.00, nu exista niciun loc liber la vreuna dintre terasele din municipiu.


Spectacolul de pe Stadionul Olimpia a început la ora 17.00, cu un Dj warm-up party şi stand-up comedy. Zece luptători din Satu Mare, Brasov şi Marghita şi-au măsurat puterile în cuşca amplasată pe stadion. Campionii naţionali şi internaţionali la judo, luptătorii profesionişti Vasile şi Florin Fuşle au realizat o demonstraţie de judo înaintea meciurilor de gen streetfight.
Varga Atiila, Valentin Nistea, Cristian Nichita, Cristian Pintea, Dobó Szilárd, Adrian Vălean, Zenobiu Mic, Gică Apostu şi Romeo Dana au intrat rând pe rând în cuşcă. Unii dintre ei au abandonat lupta, alţii au câştigat-o prin KO. Medicii au fost nevoiţi să intervină de două ori, unul dintre luptători pierzându-şi conştiinţa iar celălalt şi-a rupt un picior. Arbitrajul a fost asigurat  de Vasile Fuşle şi Gergely Attila, arbitri de judo de categorie republicană.


Miss Bikini

Pentru că niciun concurs de Cage Fight nu prinde culoare dacă în peisaj nu există şi fete frumoase, nouă concurente s-au luptat aseară pentru titlul de Miss Bikini. Sper deliciul publicului, frumuseţiile îmbrăcate foarte sumar au atras atenţia tuturor prin mişcările lor provocatoare şi fără inhibiţii. Solistul care a concertat după ora 22.00, Puya nu şi-a putut dezlipi ochii de la sătmărence, invitându-le pe scenă, lângă el.
În lipsa unui juriu, publicul a avut o sarcină extrem de grea: desemnarea câştigătoarei. Într-un final, fiecare concurentă a fost învingătoare prin simpul fapt că au avut curajul să participe.

Mai mulde detalii, în ediţia de azi a ziarului "Adevărul de Seară"

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite