Satu Mare: La Finanţe se intră doar cu buletinul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: La Finanţe se intră doar cu buletinul
Satu Mare: La Finanţe se intră doar cu buletinul

Începând de ieri, la Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Satu Mare se poate intra doar pe baza unui document de identitate


În cursul zilei de ieri, la intrarea în DGFP Satu Mare, o angajată a Biroului de Informaţii asistată de un agent de securitate cereau fiecărui contribuabil care intra în sediul Finanţelor, un act de identitate.  „Zilnic intră foarte multă lume în instituţie ieri a fost prima zi în care se aplică această măsură, oamenii sunt dezorientaţi eu trebuie să le explic la fiecare în parte că trebuie să lase un buletin”, afirmă Silaghi Iuliana, singura angajată a Biroului de Informaţii. Aproape 200 de sătmăreni au fost consemnaţi ieri în condica de la poarta DGFP. Directorul Mircea Ardelean afirmă că măsurile de securizare a instituţiilor financiare se practică în întreaga ţară „Este normal ca în instituţiile cu responsabilităţi financiare  să existe unele măsuri de securitate. În toată ţara se practică acest lucru. Vom iniţia şi un sistem informatizat. Nu se poate să intre cine cum vrea în sediul Finanţelor”, afirmă Mircea Ardelean directorul DGFP Satu Mare.

Operaţiunea „Buletinul” a eşuat anul trecut
Şi anul trecut, în luna iulie, s-a încercat securizarea instituţiei de Finanţe. Fosta conducere a renunţat însă la regula intrării pe bază de buletin, după doar două săptămâni. " Şi anul trecut, fosta conducere a introdus regula cu buletinul la intrarea în instituţie, dar nu a ţinut mai mult de două săptămâni. Oricum nu aveam timp nici să mănânc nici să merg la baie, pentru că şi atunci eram singura angajată de la poartă şi m-am îmbolnăvit, am intrat în comă diabetică", mai spune Silaghi Iuliana.  

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite