Satu Mare: Femeile cărora nu le place sportul preferă electrostimularea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Femeile cărora nu le place sportul preferă electrostimularea
Satu Mare: Femeile cărora nu le place sportul preferă electrostimularea

O alternativă de slăbit la înfometare sau sala de sport preferă sătmărencele: Electrostimularea. Clientele saloanelor cheltuie până la 300 de lei pe un set de şedinţe, în care sunt conectate la curent de 12 ori.

O nouă modă a apărut la Satu Mare printre femeile dornice să slăbească cât mai rapid: "Electrostimularea". Saloanele din oraş dotate cu un astfel de aparat nu duc lipsă de cliente. Deşi sunt conectate prin electrozi la un aparat ce le împrăştie prin corp electricitate de joasă tensiune, femeile îndură eroic tratamentul. Aparatul stimulează ţesuturile vii prin impulsuri electrice. O şedinţă de 45 de minute costă 24 de lei.    

Cine poate face electrostimulare şi cine nu

Înainte să înceapă şedinţele de electrostimulare clientele sunt informate asupra disconfortului creat de aparat. O şedinţă care poate dura chiar şi 60 de minute poate crea probleme persoanelor  cu afecţiuni cardiace grave, celor cu fragilitate capilară sau  care au vase de sânge sparte. Tratamentul nu este indicat nici femeilor care au tije metalice în corp, gravidelor, celor  care suferă de spasmofilie, epilepsie, cancer şi boli genetice. O şedinţă se desfăşoară pe durata a 45 de minute, timp în care clienta stă întinsă pe pat cu 24 de electrozi lipiţi pe corp, în zonele cel mai afectate de grăsimi. 

Rezultate mulţumitoare

Sătmărencele care au recurs la acest tip de slăbire, pe care le-am găsit în saloanele de profil, s-aud declarat  încântate de rezultate. Lia Szekely, de la salonul Beauty Land recomandă clientelor sale şedinte de câte 45 de minute. "Sunt unele care suportă mai greu senzaţia de furnicături care le trece prin corp, dar altora chiar le place. Se începe treptat de la o intensitate mică până la cât rezistă clienta” explică angajata salonului. La un abonament de 12 şedinţe se pierd între 6 şi 16 centimetri în talie şi până la două numere la haine. Mihaela Buda, de 31 de ani, a observat rezultate chiar dupa a treia sedinţă. "Nici nu m-am asteptat să dea rezultate. Când am auzit de la o prietenă de aparat am crezut că e vorba de o invenţie de moment, însă nu imi pare rău ca am început. Am văzut pe haine, nu-mi mai veneau, erau largi " a declarat Mihaela Buda, clienta Beauty Land. 

Oferte de sezon

Saloanele şi-au adaptat ofertele cerinţelor clienţilor. Pentru luna august, majoritatea au oferte avantajoase. De pildă, o clientă care aduce la salon trei prietene sau cunoştinţe are parte de o şedinţă gratuită.  Pe lângă tratament de slăbire, clienţii mai pot beneficia de drenaj limfatic, programe anticelulitice, de întărire a bustului, de revigorare a tenului şi relaxare.


 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite