Fashion show de mărţişor la Teatrul de Nord

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De Mărţişor, sătmărenii se pot pune la curent cu tendinţele din moda anului
De Mărţişor, sătmărenii se pot pune la curent cu tendinţele din moda anului

Sătmărenii sunt invitaţi luni, începând cu ora 19.00, să admire noua colecţie „Inedit“ şi creaţiile elevilor de la Liceul de Artă „Aurel Pop“. Un spectacol de modă, muzică şi teatru va avea loc luni, 1 martie 2010, de la ora 19.00, la Sala Teatrului de Nord din Satu Mare


„Pentru că suntem la început de primavară, vă invităm la un adevărat un spectacol de modă marca „Inedit“, anunţă Cosmin Mureşan, directorul de imagine al brandului „Inedit“. El mai spune că, în cadrul fashion show-ului prezentat de manechinele „Gaby’s Models“ şi „Trust Models“ , sătmărenii vor putea vedea noua colecţie primăvară-vară, dar şi creaţiile elevilor de la Liceul de Artă „Aurel Pop“. „Colecţia respectă tendinţele europene în materie de croi şi culoare. Colecţia feminină este inspirată din rafinamentul anilor ’40, iar cea pentru bărbaţi aduce o linie nouă cu o mai mare aplecare spre detaliu, toate însă cu un aer tineresc“, mai spune Cosmin Mureşan.


Edilul şef, Iuliu Ilyes, va urca pe scena Teatrului de Nord în cadrul spectacolului de Mărţişor. Organizatorii nu au precizat până în acest moment rolul pe care îl va avea primarul în fashion show-ul de luni. „Vom avea foarte multe suprize, iar în cadrul programului artistic vor susţine momente Aldo Blaga, în ultimul său concert la Satu Mare, înainte de a se întoarce în State, şi actorii de la Teatrul de Nord, care vor juca mai multe scenete“, mai spune organizatorul spectacolului.  Preţul unui bilet de intrare este de 20 lei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite