Fără violenţă în şcoli

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campania va debuta luni 15 februarie la ora 13.30
Campania va debuta luni 15 februarie la ora 13.30

Elevii sătmăreni vor fi angrenaţi, începând de luni 15 februarie, în una dintre cele mai ample campanii desfăşurate în unităţile de învăţământ „Fără violenţă în şcoli“. Timp de o săptămână, în perioada 15-19 februarie, elevii vor desfăşura acţiuni tematice.

Printre acţiunile ce vor fi organizate se numără proteste împotriva violenţei de orice tip care se vor desfăşura în parcul din centrul oraşului. Se vor derula acţiuni atât la nivel judeţean cât şi la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ. Voluntarii Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară vor împărţi fluturaşi informativi în şcoli şi comunităţile locale.

Sondaje în supermarketurile Real şi Kaufland


Marţi, 16 februarie, elevii vor fi prezenţi în supermarketurile Real şi Kaufland unde vor intervieva persoanele prezente cu privire la violenţa în societate. Tot în cadrul campaniei se vor premia elevii care au participat la concursul de afişe şi spoturi publicitare şi se va desfăşura etapa judeţeană a concursului naţional de proiecte educative pe tema „Nonviolenţa în mediul şcolar”.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite