Familia Țânțaș continuă seria de accidente pe șosele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre fiicele familiei Țânțaș a fost implicată într-un accident de circulație pe strada 9 mai din Satu Mare. Evenimentul, soldat doar cu pagube materiale, s-a produs în această dimineață. Poliția nu știe nimic.

Una dintre fiicele milionarului din Țara Oașului, Vasile Țânțaș, care conducea un Jeep alb cu numere de SUA aparținând familiei Țânțaș, a fost implicată într-un accident, pe strada 9 mai din Satu Mare. Potrivit martorilor, la volanul Jeep-ului se afla „o blondă”.

Poliția rutieră nu a fost anunțată despre producerea evenimentului rutier. „Nu am fost informați. Probabil a fost vorba de o tamponare. Cei implicați au posibilitatea să se înțeleagă direct, fără poliție, în cazul în care a fost vorba doar despre un accident cu pagube materiale. Merg la asigurări, își asumă cel vinovat vina, rezolvă problema daunelor și atât. Noi nu am fost prezenți la niciun accident pe strada 9 Mai” a declarat inspectorul principal Cătălin Dănciuţ, şeful Biroului Poliţiei Rutiere Satu Mare. Identitatea șoferiței nu a putut fi stabilită până în prezent. 

Vom reveni cu amănunte

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite