"Fabricat în Satu Mare" a adunat 70 de mici şi mari afacerişti la Grand Mall (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

70 de mici şi mari afacerişti sătmăreni şi-au expus astăzi ofertele la produse şi servicii la expoziţia „Fabricat în Satu Mare” ediţia din 2011. De micii meşteşugari până la companiile naţionale originare din Satu Mare, vizitatorii pot găsi de toate în marele Grand Mall, finalziat dar nefuncţional până în prezent.

Vezi aici GALERIE FOTO de la expoziţie

Timp de trei zile primul mall din judeţ, Grand Mall, găzduieşte cea de-a doua ediţie a expoziţiei 100% sătmărene, „Fabricat în Satu Mare”. Şi-au expus standurile nu mai puţin de 70 de firme sătmărene care oferită spre comercializare diferite produse, dar şi servicii în diferite domenii.

image

Expoziţia a fost inaugurată astăzi, de la ora 11.30, în prezenţa oficialităţilor precum Primarul Iuliu Ilyes, preşedintele Consiliului Judeţean Csehi Arpad, prefectul Radiu Giurcă şi subprefectul Pataki Csaba, parlamentarii Erdei D. Istvan şi Ioan Holdiş – deptuaţi şi Gunthner Tiberiu – senator.

image

Printre expozanţi sunt oşencele Floare Finta şi Floare Hotca, care au adus din capitala Ţării Oaşului – Negreşti-Oaş - cele mai frumoase şi interesante costume populare oşeneşti, croite şi lucrate manual. Doamnele au o experienţă de epste 65 de ani în realizarea costumelor populare, fiind adevărate veterane la expoziţiile din România şi străinătate.

image

Un alt expozant, mic meşteşugar, este şi Levai Jozsef, care fabrică diferite accesorii, precum şa, genţi, curele, dar şi echipamente din piele 100% naturală.
„Am un mic atelier în casa mea din Satu Mare, unde realizez diferite accesorii manual. Toate sunt fabricate din piele naturală de bovine, taur, por şi capră. Ele sunt lucrate manual, de la decupare, cusut până la vopsire cu pigmenţi naturali care să nu afecteze materialul”, spune meşteşugarul.

image

„Fabricat în Satu Mare 2011” a reunit şi oameni de afaceri cu firme din diferite sectoare de activitate, de la edituri până la comercianţi de echipamente auto.
Expoziţia poate fi vizitată de astăzi până sâmbătă în Grand mall, singurul mall din oraş construit şi finisat, însă deocamdată neutilizat din lipsă de comercianţi.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite