FOTO O bătrână a murit în Parcul Central din Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bătrânică a murit astăzi pe o bancă din Parcul Central. Martorii spun că femeia se întorcea de la cumpărături din piaţă, s-a aşezat pe bancă şi la un moment dat s-a lăsat pe o parte şi a murit.

O femeie a decedat astăzi în parcul din centrul oraşului, în timp ce se odihnea pe o bancă. Potrivit martorilor, femeia se întorcea de la cumpărături din piaţă când s-a aşezat pe bancă pentru odihnă. „Venea dinspre piaţa mare. S-a aşezat pe bancă cu plasa lângă ea şi la un moment dat am văzut că-şi lasă capul într-o parte şi şi-a pierdut  cunoştinţa. Am chemat salvarea, dar pe când au ajuns era deja moartă”, spune Ovidiu Gherasă, martor.

image
image
image

CLICK PE IMAAGINI PENTRU GALERIE FOTO

Alţi martori spun că medicii de pe ambulanţă nici nu au mai încercat să o resusciteze. „Abia au pus mâna pe ea. Cred că au constatat doar decesul”, a spus un alt martor.
Din primele cercetări reiese că nu sunt suspiciuni de omor, însă există posibilitatea ca femeia să fi fost cardiacă. Deocamdată neidentificată, bătrâna de circa 60-70 de ani, a fost transportată la morga Spitalului Judeţean pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea exactă a cauzei decesului.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite